Нашите проекти

Инфо

Светещите реклами са един много атрактивен начин за представяне на всеки един продукт или услуга.
С помоща на магията на светлината не може да останете незабелязани.

Инфо

Най –разпространеният вид са светещите кутии,които в зависимост от големината са изработени или от алуминиев профил или представляват метална конструкция, обработена антикорозионно, облечена с алуминиева/поцинкована/ обшивка и гръб. За лице на рекламата се ползват плексиглас или винил. Изображенията върху светещите реклами могат да са изработени от самозалепващо фолио, пълноцветен печат, могат да са релефни или обемни. Осветлението при този тип светеща реклама е луминисцентно със стандартни лампи от реномирани марки, като PHILIPS и OSRAM.

Инфо

Един невероятно забележим и доказал се във времето начин за изпълнение на външна реклама. Неоновите реклами представляват стъклени тръбички пълни с определен вид газ,в зависимост от цвета в който искаме да светят. Могат да се изпълняват различни по сложност и форма елементи. Не се препоръчва използването при малки детайли.

Инфо

Светът забързано следва високите технологии и те все по-бързо навлизат в нашия бит. Със своята ниска енергоемкост и дълъг експлоатационен период светодиодите са може би алтернативата на всеки вид осветление-от автомобилните фарове до уличното осветление. При изработването на светещи реклами все по-често се използват мощни, ярки светодиоди, които по интензивност на светене съперничат на наложилият се неон. Използват се за осветление при обемните и релефните букви.С помоща на светодиодите могат да се „светнат” и малки по размер детайли.Постигат се и различни ефекти, като контражурно светене при което светлината излиза зад буквата и прави ореол около нея.